PUNIME NË RRJET NGA KEDS-I, DISA VENDE NË KOSOVË DO TË MBESIN PA RRYMË

0

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

23.01.2021

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet në Stabiliment te Gjimnazi Dalja 10kVTregu.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora 10:30 deri në ora 15:30 :

NS 10/0.4kV TS-5 (Kodi: 70000002001)

NS 10/0.4kV Kazerma (Kodi: 70000002006)

NS 10/0.4kV Spitali Rajonal (Kodi: 70000002007)

NS 10/0.4kV I.K. SH.P.K.-DEGA MITROVICË (Kodi: 70000002011)

Vendet: Një pjesë e Bulevardit Adem Jashari, Vllesa-pagesa afër komunës së Vushtrrisë dhe Instituti i Shëndetit Publik.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 10kV në TS Nr.5 Bair dhe shtrimi i kabllos XHE-49 A për rregullimin e prishjes në LP Tregu.

24.01.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Burimi (kodi: 41048004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: KFOR-i dhe nje pjesë e Vrellës, si dhe Pompat e ujit.

Arsyeja: Lidhja e kabllos ekzistuese 10 kV me kabllo të re dhe zhvendosjen e LP 10 kV nga shtylla e drurit në shtyllë të re të betonit 12/1600.

25.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti -Degëzimi Gllaviqica nga ora 11:15 – 13:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Lokal N.T.SH. SHALA M.

(Kodi:51000005012)

Ramun Debelashët

(Kodi:51000005014)

Gllaviqicë e reja

(Kodi:51000005015)

Gllaviqica

(Kodi:51000005016)

Valon Sadiku

(Kodi:51000005017)

Sep. Naim Dakaj

(Kodi:51000005018)

Beton Plus-Adnan Spahija

(Kodi:51000005019)

NTSH “Vranina”

(Kodi:51000005021)

Gllaviqica

(Kodi:51000005022)

Leshan UN

(Kodi:51000005023)

Leshan -Lagjja Tahirmurat

(Kodi:51000005024)

Leshani l

(Kodi:51000005025)

Kërstovci

(Kodi:51000005026)

Betonjerka

(Kodi:51000005027)

Leshan- B.Krasniqi Separacion

(Kodi:51000005028)

Leshani ll te xhamia

(Kodi:51000005029)

Leshani 4

(Kodi:51000005030)

”Shala Immobilien”-Bashkim sh

(Kodi:51000005031)

Kliqina ll

(Kodi:51000005032)

Lagjja Shurdhaj Leshan

(Kodi:51000005033)

Jabllanicë e Leshanit G.TH

(Kodi:51000005034)

Kliqina l

(Kodi:51000005035)

Pompat e ujitë – Jabllanicë

(Kodi:51000005036)

Seperacioni Valdet Gashi

(Kodi:51000005037)

Rosujë e reja Hysenaj

(Kodi:51000005038)

Rosujë Gurthues

(Kodi:51000005039)

Rosujë e vjetra

(Kodi:51000005040)

Rosuja 5

(Kodi:51000005041)

Rosuj Janoshët

(Kodi:51000005042)

Dardan Dervishaj

(Kodi:51000005043)

Vendet: Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti – Degëzimi Sferka nga ora 10:00 – 11:00 dhe nga ora 14:00-15:00

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Zahaq G.Rama

(Kodi:51000005001)

Zahaq Ukë Atashi

(Kodi:51000005002)

Llabjan Kelmendët

(Kodi:51000005003)

Dukagjin Peja

(Kodi:51000005004)

Hysen Gashi

(Kodi:51000005005)

Kushtrim Nitaj

(Kodi:51000005006)

”Eling”-Pantelat Solare

(Kodi:51000005007)

Sferkë e Thatë 2

(Kodi:51000005009)

Svërkë e Thatë 1

(Kodi:51000005009)

Trestenik 2

(Kodi:51000005044)

Lutogllava 5

(Kodi:51000005045)

Lutogllava 4

(Kodi:51000005046)

Lutogllava 1

(Kodi:510000050047

Lutogllava 3

(Kodi:51000005048)

Lutogllava 2

(Kodi:51000005049)

Vranina Llabjan

(Kodi:51000005050)

Vendet: fshatrat: Lutogllava Tersteniku dhe Leshani, Sverka.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet

Dalja 10kV Kulla (kodi: 31000004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë), 193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

2.

Në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: shatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 11:00 – 12:00 si dhe nga 14:30 – 15:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Vërmica 1.

2.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Ngucat II.

25.01.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Malisheva do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

26.01.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (kodi: 81000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti LOT 33 “Marmullë” – demontimi i shtyllave të vjetra nën tension.

Ferizaj

1.

Në NS 110/10 kV Bibaj do të ndërprehen

prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani

(Kodi:40000003217)

SUPER VIVA Mustaf Rexhepi

(Kodi:40000003262)

TS ” KECA” RR VAROSHIT

(Kodi:40000003216)

TS Rr.Varoshit I

(Kodi:40000003214)

Ndërtesa- I.Konushevci

(Kodi:40000003212)

TS Halit Ibishi

(Kodi:40000003211)

TS Imer Hetemi

(Kodi:40000003213)

TS Rr.Varoshit II (Hajrizi)

(Kodi:40000001233)

Vendet: Një pjesë e rrugës Prishtinë-Shkup, një pjesë e rr. Fehmi Agani, një pjesë e rr. Nik Prela, një pjesë e rr. Remzi Hoxha, Rruga Tomas Mendela.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Qiragjitë (Kodi:40042007226)

Vendet: Afër Servisit Haziri.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

26.01.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 dalje 10kV prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Ngritje e një shtylle metalike tipi “6ZD” në njëren anë të LP 35 kV Isniq (KFOR-i Italian) dhe punimi i kokave kabllovike të jashtme 35 kV dhe energjizimi i kabllove 35 kV.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu