Haxhi Shala mirëpritet në Leqinë të Skenderajt

0

Kandidati për deputet i Kuvendit të Kosovës, Haxhi Shala, është mirëpritur në Leqinë të Skenderajt.

Një takim i organizuar nga Refik Shala, i cili së fundi i’u bashkua Haxhi Shalës dhe AAK-së.

Këtë e ka bërë të ditur Haxhi Shala përmes faqes së tij zyrtare në facebook:

“Sonte, në konakun e Rifat Shalës, në Leqinë të Skenderajt, ku u mirëpritem nga këta banorë.
Leqina është fshati që ka dhënë shumë për Kosovën, e ne sot duhet ta ruajm si vlerë kombëtare.
Për historikun e fshatit, foli me ne dhe ndau shumë kujtime edhe plaku 70 vjeqar, Brahim Shala, i cili është edhe më i vjetri nga banorët.
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH
#HaxhiShala10”, ka shkruar Shala.
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3861402073923898?__cft__[0]=AZXKjgavdfP-cxCD-ASXVwvXfZD_Btp2vKnTGsYl4bRyrPtrrLrlx6Oc3D4KEWiQ2uZ-iSpSQgkiMidnR13NgnC-VQaj0pbZxACQcx4iNgWAg-1he1RjtcQe8e7fwKcqmLGKPiXf5fYaiE4EnJ_Q_yiM&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu