Tolaj: Mobilizim, vullnet dhe entuziazëm në Deçan

0

Gjatë ditës së sotme, Dr. Arbër Tolaj, ka zhvilluar një mori aktivitetesh në Deçan. Këtë e ka bërë të ditur në faqene tij zyrtare në facebook.

Ky është postimi i plotë:

“Vizitë Ndërmarrjes Komunale “Higjiena” në Deçan, e cila është shembull i menaxhimit të mirë dhe suksesit.”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=455942215783226&id=102960761081375&__cft__[0]=AZWvOuCF5AI3OM7QnWdqf0NqPNMDeR02P5iLRMBVjzEWl1DVM1VBZS9bpqXMmPt2Eob3X1515RSHN7Qkl9iPOzVVRp006-GYX9Ar9gH8GJSx2kg0L78KRavnemdxLIfrqoD1nuXaDMRW879JLqGYihwm&__tn__=%2CO%2CP-R

“Vazhduam shpalosjen e programit para Grave të Deçanit
Gruaja shqiptare në vazhdimësi është shquar për forcën, zgjuarsinë dhe shpirtin e madh të sakrificës, duke u bërë faktor i rëndësishëm i të gjitha proceseve të shoqërisë, si një simbol i pathyeshëm dhe i stampuar mirë në historinë e vendit.”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=455847739126007&id=102960761081375&__cft__[0]=AZWvsBFBKbqkaqu7EAh50Qi1_83nUOfXws24z7ui4mOk9ADJMazPphsYjy9Fw8Y4rLR5_9CO-qx7EP2v-WY6KaUZhYQ86_XS81wcvwgq9vCkZsK90xNeImoh19W-9r5U-2JtOErJGHyWwoK9HQ5-io3Y&__tn__=%2CO%2CP-R

“Mobilizim i përgjithshëm, vullnet, entuziazëm, e energji në Deçan.
Deçanasit rikonfirmojnë mbështetjen e fuqishme për Presidentin në ardhje Ramush Haradinaj.”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=455838425793605&id=102960761081375&__cft__[0]=AZVgis5_0ALDTmZrByUHTv8liIaAIt8lzhzLrKxf-sMCvvr14BAvlzvrQ8mg707PvCgb0aI7n8I0u7G1egcAtUOHiaKfhA1n8OWmsi3jH-UxRxykNIZAJhxVrUAQ_3mFsf4Ryq3pzHcvfKt_Pja6cnxo&__tn__=%2CO%2CP-R

“Sot në Deçan, bashkë me Presidentin në ardhje Ramush Haradinaj dhe Kandidatët për Deputet të AAK, takuam Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së.
Të gjithë Luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, janë shembull i mbrojtjes së vlerave kombëtare, ata janë vetë liria e Kosovës.
#meramushinpërpresident2021”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=455807219130059&id=102960761081375&__cft__[0]=AZV3iBgGYPAW1xKPiOrKb4kNcxAurDTx351e-SYef8BPHCpuewoAtjsfQspDL1LxVW_wP5TiFNyRsNYLiXIvhAIFFPR-kAP_BYUIF3yB7I1LQNUsyRlPm3o1RndXWz2UNz58DiAdKA6GoDLQ10Y1XkJp&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu