KEDS njofton për punime në rrjet, këto janë zonat ku do ketë ndërprerje të rrymës

0

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ndalet rryma.

Komunikata e plotë nga KEDS:

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000004) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

10/04 kV TS-Rinas trade Afrim Bucaliu (kodi: 40000004225) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS-Rinas trade Afrim Bucaliu.

10/04 kV TS Lagje e Re IV (kodi: 40000004224) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lagjja e Re IV.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja.

29.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:00 – 09:00 si dhe nga 16:00 -17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

TS.10/04 kV Tërstenik- Abazovit (Kodi: 16100028150) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik- Abazovit.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit dhe panelit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kav Sillosi do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 40041001268,001,200,003,004,104,201,211,058) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja Iliria, TS Drebangu, TS afër Përmendores ”D. Islami”, TS pllaci i Krasniqëve, TS BEN – AF, Armani, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Pompa e benzines (Gllavicët- afër Ben-Af-it) dhe TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu