KEDS’i paralajmëron ndërprerje të rrymës deri në 12 orë në kto vendbanime

0

KEDS-i po paralajmëron ndërprerje të domosdoshme të rrymës

Arsyeja për këtë janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 – 11:00 dhe 14:00 – 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (kodi: 81000005) prej orçs 12:30 – 13:30

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 1 (Kodi: 32000018) prej orës 09:00 – 10:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 14:00 – 15:30

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Kyçja e kabllove të tensionit të mesëm për NS të ri 10/04 kV Arbanë te Kalimashët.

30.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Arton Geci NPN “ALA”(kodi: 15018016219) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lulesim canolli “L-AL-Construction” (kodi: 15018016243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV SHPK” Smart Investment” Luan Kadrolli (kodi: 15018016200) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Ala, Al contruction dhe Smart Investment.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve.

Ferizaj

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 prej orës 09:00-21:00 do të ndërprehen këto trafostacione:

Mekatyp-KS

(Kodi:

40000004223)

TS Guri 1

(Kodi:

40000004230)

VIVA R.Bajrami

(Kodi:

40000004231)

VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi

(Kodi:

40000004260)

TS V. Gërvalla II (Shabani)

(Kodi:

40000004219

Ts Te Xhamia

(Kodi:

40000004264)

TS 28 Nëntori e re

(Kodi:

40000004252)

TS 28 Nëntori (blinda )

(Kodi:

40000004242)

TS privat (Ekskavatori) magj.F-K

(Kodi:

40000004221)

TS Muhabi Berisha

(Kodi:

40000004222)

TS Lagje e Re IV

(Kodi:

40000004224)

TS 28 Nëntori (MBTS)

(Kodi:

40000004243)

TS Kadri Zeka

(Kodi:

40000004220)

Bau Market

(Kodi:

40000004275)

TS Dogani

(Kodi:

40000004227)

TS Stabilimenti shpërndarës I

(Kodi:

40000004218)

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, 3 Prillli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë), Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli (një pjesë), De Radës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), e Pejës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Edmond Hoxha (një pjesë), Emin Duraku (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Faik Konica (një pjesë), Fatmir Kërçeli, Fatmir Ratkoceri, Fazli Grajqevci, Fazli Sojeva, Fehmi Lladrovci, Ganimete Tërbeshi, Gazmend Zajmi, Gëzim Sahiti, Hajriz Muhadini, Haki Braha (një pjesë), Hasan Prishtina, Hysni Kajtazi, Idriz Maliqi (një pjesë), Kadri Zeka, Kongresi i Lushnjës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), Kuvendi i Ferizajt, e Pejës (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Luan Haradinaj, Lulzim Guta (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj, Marije Kraja (një pjesë), Mesha Selimoviq, Mihail Grameno (një pjesë), Mithat Frashëri (një pjesë), Motrat Qirazi (një pjesë), Mujë Krasniqi (një pjesë), Njazi Azemi (një pjesë), Nora Kelmendi, Nuhi Berisha (një pjesë), Qamil Osmani, Ramadan Isufi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Regjep Mala, Rexhep Demiri (një pjesë), Rugova, Sali Shabani, Sefë Kosharja, Shefki Zariqi, Sinan Sahiti (një pjesë), Sterjo Spase (një pjesë), Tajar Hatipi, Talinoc i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë), Vëllëzërit Gërvalla, Zahir Neziri, Xhefer Deva (një pjesë), Tahir Meha (një pjesë), Zejnullah Zejna (një pjesë) dhe Zenun Beqa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

30.01.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ben-Af-i (Kodi:74000010008) nga ora 08:00 – 12:00

Vendet: Një pjesë e Skenderajt, rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët dhe ndërrimi i transformatorit – rritje e fuqisë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu