KQZ mban mbledhje në orën 11:00, ky është rendi i ditës

0

Zëdhënësi për media i KQZ-së, Valmir Elezi, ka njoftuar se sot KQZ-ja do të mbajë mbledhjen e radhës.

Ky është rendi i ditës:

1. Hyrje – Znj. Valdete Daka, kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

2. Aktivitetet e Sekretariatit të KQZ-së;

3. Aktivitetet e ZRPPC-së:

– Shqyrtimi dhe miratimi i udhëzuesit për tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës, 14 shkurt 2021.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu