Haxhi Shala mirëpritet në Tërrnje dhe Leshan të Suharekës

0

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Haxhi Shala, sonte ka takuar banorët e Tërrnjes dhe Leshanit të Suharekës.

Postimi i plotë i Shalës në facebook:

“Sonte, u mirëpritëm nga banorët e Tërrnjes dhe Leshanit të Suharekës.
Falenderim i veçant për këtë mirëpritje.
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH10
#HaxhiShala10
#AAK135”
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3889077687823003?__cft__[0]=AZXmbMVc8YFA4sJg7W0sz3WrtHtszgjZE8dAs2P_fBwzfh5_lj_76RY4KGyivQf6NEbcnW6VnjikJePTjmtrQXQFxqNnKwBA7qV_1ZCeAvgpDbFW2-jbx6KdkRup0-H-Skq7dk7gJTf8bGiCXCdYBZbV&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu