Haxhi Shala takon banorët e Nivokazit dhe Shejh Myhidinin

0

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Haxhi Shala, ka takuar disa banorë të Nivokazit të Gjakovës dhe gjithashtu ka vizituar edhe Teqen e Shejh Myhidinit.

Postimi i plotë i Haxhi Shalës:

“Takimet i vazhduam edhe në Popoc të Gjakovës, ku bashkëbiseduam me këta banorë për problemet që ballafaqohen dhe mundësinë e zgjidhjes së këtyre problemeve.
Fryma e fitores është kudo, andaj ju falenderojë për mikëpritjën që po na e bëni!
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim!
#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#AAK135”
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3893980130666092?__cft__[0]=AZVj9ps4uT519wTY924hSinvGGUuQRi8DYS6EFQ77rhKQU9jO4y5g8B2FaFftFJAYk1vjWXhg7KvABb7GabwwwdrUYtJmVmL2UT0nvKESc3LU8LxbkfVirPGJG_IxFai_WjxWYao1qlx7nwcmxiMncA4&__tn__=%2CO%2CP-R

“Sonte, isha për vizitë në Teqen e Shejh Myhidinit, në Nivokaz.
Është kënaqësi dhe nderë të takosh Shejh Myhidinin, djalin e Shejh Shefqetit.
Faleminderit për këtë mikëpritje!
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim!
#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#AAK135”
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3894057390658366?__cft__[0]=AZWIp551d9feZKcJterVDhrFeOblgGj-31zUuHeZiXOSBbSJJ5IgIR804pAhal8YdzF5kbzgdU-O7FvTE0P50zB_vZZ1EdHVtyg8Qly0g3LoxZoN8iZAyDxJm4UGQgnErrGjIjIta1eEW4XvPsLbBTgK&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu