Tolaj: Fryma e fitores gjithëandej

0

Kandidati i AAK-së për deputet, Dr.Arbër Tolaj, ka vahzhduar me aktivitete zgjedhore, ku ka takuar qytetar të shumtë gjatë këtyre ditëve.

Postimet e plota të Dr. Arbër Tolajt:

“Bashkëbisedim i ngrohtë, me miq e aktivistë nga Lloqani.
Vërtetë u ndjeva i nderuar dhe tejet i frymëzuar nga mbështetja që më dhanë.
Vazhdojmë të bashkërrugëtojmë me AAK.
Ne jemi Forca e Kosovës.
#meramushharadinajpërpresident”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=462071815170266&id=102960761081375&__cft__[0]=AZVKmc2TzjACbpGHXwvvUVEb8ZQiPGtHOGD7A5UVtZt3WC-DiyS2eiTOYuVaPF1AXzdG5m98IXufmoJjHq76Dm5bkJTx9CSdzYhBaWcElBuobGB2_5sUkHK-vgzNy_0qVS_mGthNG53_ZuZKNHxtpsby&__tn__=%2CO%2CP-R

“Fryma e Fitorës gjithandej.
Gramaqeli, Jasiqi i ri, Dubrava e Baballoqi, sonte treguan se ne jemi Forca e Kosovës.
Vazhdojmë me AAK.
#meramushharadinajpërpresident”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=462042601839854&id=102960761081375&__cft__[0]=AZVTSKs-2CE_upzFGcfN4FZ5lxBMkFOYMcv_cvfXIipa5SREG_6wmrhf329-ITUaHRBbyMKnkrDRNxJQm0z1r4Hhv3qIXOoqzH14x1XhmAcN-6xesjjQev_PHBWhW-8BQw-NrcZzYfNtoOsALqrxTlbi&__tn__=%2CO%2CP-R

“Në mesin e sportistëve të Deçanit, ku ndjehet energjia dhe forca rinore, u inspirova dhe u mbusha me energji të reja.
Mirënjohës për mbështetjen.
#meramushharadinajpërpresident”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=461980341846080&id=102960761081375&__cft__[0]=AZXh3jo2TMjaluQFGH_NY6-36KEHd9mf-lGqz_NL9bQNKnaHyBUlVGfZ4azNEmzCt4oz5mNf7NUkw-PFsbNHqLnc_JJdy2vwCw1ut3ojhSBxo6YvCS6eSwu8NhyrYq4s1HTP8e7apYSsuS1zt57hR8dm&__tn__=%2CO%2CP-R

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=461818521862262&id=102960761081375&__cft__[0]=AZVyVx8sm8Xk-JfQOZFnqH2RRuvAVQ4ldMYUojb2rRifJIr5HghMb6JWHmAoDij6xl3BKuOHk52PpDoNWBVp84KMNEYRcDCUFNMLol4s032m7RYP6Mz0e-bBFz_JroJgOaHl-EA9CoMTLBczAJSRu9ySwjCrl_5UfiBSy8pualvKuA&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu