Haxhi Shala mirëpritet në Brekoc të Gjakovës dhe në Drenoc të Malishevës

0

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Haxhi Shala, ka zhvilluar disa aktivitete zgjedhore me banorët e Brekocit të Gjakovës dhe me banorët e Drenocit të Malishevës.

Këtë e ka bërë të ditur, Haxhi Shla përmes faqes së tij zyrtare në facebook.

Postimi i plotë:

“Edhe sonte, Drenoci tregoi mobilizim dhe mbështetje për zgjedhjet e 14 shkurtit dhe për fitoren e madhe që po vjen.
Drenoci është rreshtuar për z.Ramush Haradinaj, president dhe për kandidatët e AAK-së për deputet.
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH10
#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#AAK135”
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3898940136836758?__cft__[0]=AZVtwMRnyWFfYUkNodpBX2SKmkQkDgFBoz2g7xTnhuvcJ3ddK2T1DcD4Prg45OYDGm2WC1EPVHvoi0krLOGbL7tvVVF14PpDe8_WAhooM0ZBvrHMsBkzt1sgJvuMDFZXa6nEc1QFAefiay1JOJkBjFDVDLrZOS0r8DlPOtT6VPQDj5btMI7s-NSfB7nWKtL5Ujs&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3898758996854872?__cft__[0]=AZWqe76AXtpEFmvWA-k86t2vA2nz5ARNt6Ltaz7qwERuwgcX2F69zNfP7uMQONIKCpcFPZA2ywFjleNAJ5anNPYGsTt-ph85rIsdEbS2JNGWfjBcFQ3PhEvlaehoE1zbRXv01cyZDHJ5uIy1I3XApzD0UHt80aaoF-jjIF_NW8JWdjdrVYDBySJeTrRnQ59sg8g&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu