Nesër do të ketë ndërprerje të energjisë edhe në Prishtinë

0

Për shkak të punimeve të planifikuara në rrjetin energjetik, KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në disa lokalitete të Kosovës.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime janë planifikuar në rajonin e Gjilanit dhe Prishtinës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Blinda Kupinet (Kodi:13000001088) prej orës 11:00 – 13:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbigarkuar, rrjedhje e vajit në trafostacion.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu