Ferat Shala sa ishte ministër i MPH-së aprovoi Planin e Masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit

0

Ferat Shala si ministër i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor aprovoi Planin e Masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe themelimin e Task-Forcës për mbikëqyrjen dhe zbatimin e tij.

Si ministër i MPH-së kishte aprovuar planin që synonte përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe kishte themeluar taskë forcën për mbikëqyrjen dhe zbatimin e këtij plani.

Kosova ka probleme të theksuara me ajrin e dobët, sidomos gjatë stinës së dimrit.

Nëpërmjet një postimi në Facebook’un e tij, Shala ua ka kujtuar votuesve të tij njërën nga vendimet që i kishte shtyrë përpara gjatë kohës sa ishte ministër.

Kjo është video e plotë:
https://www.facebook.com/watch/FeratShalaOfficial/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu