Haxhi Shala: Fitorja e madhe po vjen

0

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Haxhi Shala, i cili garon me numër 10, ka thënë se fitorja e madhe po vjen me Ramush Haradinajn, president.

Postimi i plotë në facebook:

“Sot, në tubimin përmbyllës të AAK-së.

Me 14 shkurt, votoni AAK-në me numër 135 dhe votoni kandidaturën time me numër 10.

Ftorja e madhe po vjen!

Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH10
#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#AAK135”
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3916153075115464?__cft__[0]=AZUKhZ_G7vlGhv6WEjBvww6pvkGv2JkYpmqBZhklidsbJWn5q9d-HGwVmARESDfqgckP22jzNmUQ-QfXSzOwC8bb8PFV7-sDFGAKjWnyyi79y0OufIbsfKbiOoYbGIUNR6wV61lQevQiMrEHwxHydC551Iaekg44ybEle1N1H6_wQPS6VTc3bT4VzQdJjX7d8Jw&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu