VERA 2021 , SË SHPEJTI ME ORA TRAVEL

0

Agjensia Turistike Ora travel njofton të gjithë pasionantët e udhëtimit se së shpejti hap sezonën e shitjes së pushimeve VERA 2021 .
Ora travel i falenderon klientët për besimin dhe mbështetjen e krijuar në sezonën e vështirë të vitit të kaluar , e që me shumë vështërsi sëbashku ja dolëm mbanë .

Këtë sezonë kemi zgjeruar produktet e shitjes , duke filluar nga një udhëtim i rahatshëm me mjete bashkëkohore të udhëtimit , akomodim në hotel , shërbim cilësor dhe çmim të garantuar .
Prezentimi dhe shitja e ofertave dhe pakove turistike do të realizohet nga stafi i specializuar i turizmit , staf i cili e kupton dhe e realizon kërkesën tuaj deri në detaje.

Nga Ulqini e deri në Ksamil , Ora travel ju ofron pushim Shqip !

Së shpejti , VERA 2021
Ora travel – time to travel

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu