Mjeku kosovar, Dr. Jeton Karpuzi: Siguroni vaksinat dhe t’i kthehemi sa ma shpejtë normalitetit

0

Mjeku kosovar, Dr.Jeton Karpuzi, i ka bërë thirrje qeverisë së Republikës së Kosovës, që t’i sigurojnë vaksinat sa ma shpejtë, në mënyre që të kthehemi në normalitet dhe gjithashtu u ka bërë thirrje qytetarëve që ta marrin vaksinen.

“Unë jam vaksionuar me AstraZeneca

efektët minimale anësore të vaksinimit nuk duhët të vënë në dyshim vaksinimin dhe pengojnë mundësin e largimit nga izolimi dhe karantinimi .

Vaksinimi me AstraZeneca nënkupton kthimin në normalitet më të shpejtë dhe më të sigurt, sa më shumë persona vaksionohën në Kosovë aq më shpejtë do ti kthehemi përditshmërisë dhe jetesës pa virus dhe pa frikën e humbjes së më të dashurve,

Qeveria e Republikës së Kosovës respektivisht Ministria e Shëndetësisë duhët me shpejtësi të siguron vaksinat dhe të “NËNSHKRUAN” dialogimet dhe rekomandimet e ministrit të mëparshëm.”
https://www.facebook.com/photo?fbid=3817315921650603&set=a.508877999161095

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu