Vullnet Luzhnica, ish-këshilltar në MEA, është në garë për asambleist në Suharekë

0

Në listën zgjedhore për asambleist në Komunën e Suharekës është edhe Vullnet Luzhnica, ish-këshilltar në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

Luzhnica është një person mjaft i përgaditur dhe me një përvojë të madhe në politikë dhe në instutucionet shtetërore.

Kandidaturën e Vullnetit për asamble e ka bërë publike edhe Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

https://www.facebook.com/balimuharremaj1/posts/828125654540012?__cft__[0]=AZXN4_BTpJy5tRFMU81g5-4QgLpz18ysQIiyQtCSnOpABp3K8b0-dHRy7FJzEYqhEN1r64Qr7LqWAlmI3iQHS_WRu0kHFl_qzF0V-20nBAZ106VgXNKznSra4Zq1dnzWU_9YJ6yOX_9AEA5mHYQT2iliuAiheKkOgU7XvcQV20bzag&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu