FAMILJA E LEONITËS RIAPELON PËR NDIHMË PAS NJË GABIMI TË BANKËS

0

Familja e Leonita Gashit, njofton se tash gjithçka është në rregull me bankën dhe riapelon për ndihmë.

Njoftimi i familjes:

Të gjithë donatorët vullnetmirë që kanë ndihmuar me mjete financiare për shërimin e Leonita Gashit, i njoftojmë që mjetet e tyre janë rikthyer në xhirollogarinë e tyre për shkak të një gabimi bankar.

Por, tani gjithçka është në rregull.

Ju lutemi edhe njëherë të ndihmoni në sherimin e Leonitës, gjendja e së cilës është e rënduar.

Leonita Gashi është 22 vjeçare dhe vuan nga sëmundja e tumorit në qelizën e kockave.

Për shërimin e saj duhen 30 mijë e 500 euro.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu